I. Csónakos Páros Pergető Verseny

I. Csónakos Páros Pergető Verseny

 

  A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az esztergomi Duna szakaszon párosoknak kiírt csónakos pergető versenyt, 2019. november 23-án.

  A szervezők felhívására kilenc páros nevezett be. A verseny során értékelésre csupán a szabályosan akasztott ragadozó halak számítottak bele. A nap során nem volt adakozó kedvében az "Öreg Hölgy", hiszen értékelhető halakat csupán a nyertes páros tagjai fogtak, igaz azok nagyon szépek lettek, egy 72 cm-es süllő, valamint egy 80 cm-es harcsa képében. Így a Trexler Tamás-Végh Richárd páros nyerte a versenyt 152 cm-es összteljesítménnyel és a legnagyobb hal díját is Ők vitték el.

 Többen fogtak olyan halakat, melyek nem számítottak az eredményekbe pl. busa, márna.

 A díjátadás és az értékelés után a szervezők és versenyzők közös ebédet fogyasztottak el, ami alatt megbeszélték a tapasztalatokat és értékelték a versenyt. Abban mindenki egyetértett, hogy jövőre jöhet a II. Pergető Verseny.

 

 

 

 

 

Keresés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 78 vendég és 0 tag böngészi

Logo

kemhesz-logo

Komárom-Esztergom Megyei
Horgászegyesületek Szövetsége 

 indent1Tatabánya, 2800 II. Bánhidai ltp. 107.

con tel 06-34 / 310-453

emailButton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2017