Felhívás!

  

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége számára kiemelten fontos a horgásztársak és munkatársai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása és a kialakult helyzet kezelése érdekében 2020. március 18-tól az alábbi intézkedéseket hirdetjük ki:

 FELHÍVÁS!

 

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége számára kiemelten fontos a horgásztársak és munkatársai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása és a kialakult helyzet kezelése érdekében 2020. március 18-tól az alábbi intézkedéseket hirdetjük ki:

 

  • A Szövetség tatabányai irodájában a személyes ügyintézés (pl. jegyváltás, értékcikk kiadás stb.) lehetősége határozatlan ideig szünetel. Telefonos (+36 30 333 9047) és on-line (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) ügyelettel továbbra is rendelkezésre állunk.

 

       Ügyeleti rend:  Hétfőtől-Péntekig: 900 -1500 óra között.

                               Szombat-Vasárnap: nincs ügyelet

 

Értékcikk kiadás az egyesületek részére előzetes időpontegyeztetés alapján történik. (Telefon: +36 30 333 9047 ; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) Az elszámolásokat a fenti e-mail címek valamelyikére kérjük megküldeni, postán kérjük a vészhelyzet feloldásáig ne küldjenek semmilyen küldeményt.

 

  • Állami horgászjegy váltása: Turista állami horgászjegyet amely 3 hónapig érvényes, a horgászjegy.hu (https://horgaszjegy.hu/tourist-hu) oldalon lehet váltani. A horgásznak a Horgászkártya regisztráció során létrehozott saját profiljába kell belépni.

 

  • Területi engedély váltása: Szintén a horgászjegy.hu oldalon lehet megváltani a nagyobb vízterületekre szóló területi engedélyeket .https://nyito.horgaszjegy.hu/

 

  • A Magyar Horgászkártyák megyei szövetségi kiadása határozatlan ideig felfüggesztésre került.

 

Számítunk megértésükre, vigyázzunk egymás egészségére!

 

Együttműködésüket megköszönve,

 

 

 

 

                                                            Horgászüdvözlettel:

 

 

 

Zoltai Dániel                                        Osvald Zsolt                             Schmidt-Kovács Bence

     elnök                                                 üv. elnök                                     szakmai igazgató

 

 

Keresés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Logo

kemhesz-logo

Komárom-Esztergom Megyei
Horgászegyesületek Szövetsége 

 indent1Tatabánya, 2800 II. Bánhidai ltp. 107.

con tel 06-34 / 310-453

emailButton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2017