Megyei siker az Ifjúsági Horgász Világbajnokságon

  

Megyei siker a spanyolországi Ifjúsági Horgász Világbajnokságon

 

Az elmúlt napokban Spanyolországban, Ciudad Real városában, az El Vicario-víztározón került sor az Ifjúsági Horgász Világbajnokság keretein belül több utánpótlás kategória versenyére. Az U15-ös kategóriában az ezüstérmet elért csapat tagja volt az esztergomi Nagy Hunor, aki egyéniben a negyedik helyet szerezte meg.

 

Az esztergomi diák a tavalyi horgász világbajnokságon is tagja volt az akkor szintén ezüstérmes csapatnak. Nagy Hunor kilenc évesen volt először magyar bajnok, tíz éves kora óta tagja a világversenyeken részt vevő magyar ifjúsági horgászcsapatnak.

 

Felkészülését támogatta Csőregi Balázs és Kaló Zoltán versenyhorgászok és a Timármix, valamint az esztergomi Vasas Horgász Egyesület. Az Ifjúsági Horgász Világbajnokságon a fiatalok bravúros versenyzéssel összesen öt érmet szereztek, köztük Kisjuhász Bencének köszönhetően egy egyéni világbajnoki címet is.

 

A világversenyeken való eredményes szereplés és tapasztalatszerzés kiemelten fontos a MOHOSZ számára, mert a korábbi sikeres nemzeti pályázat eredményeként 2020-ban hazánkban rendezik meg a következő Ifjúsági Horgász Világbajnokságot.

 

A képen az ezüstérmes U15-ös csapat,

az álló sor bal szélén Nagy Hunor.

 

 

Keresés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

Logo

kemhesz-logo

Komárom-Esztergom Megyei
Horgászegyesületek Szövetsége 

 indent1Tatabánya, 2800 II. Bánhidai ltp. 107.

con tel 06-34 / 310-453

emailButton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2017