Komárom-Esztergom Megyéért Díjat kaptak a megyei horgászok

  

Komárom-Esztergom Megyéért Díjat kaptak a megyei horgászok

 

A megyei közgyűlés ünnepi ülésén Komárom-Esztergom Megyéért Díjat vehetett át az elmúlt években végzett tevékenységért a Komárom Esztergom Megyei Horgász Egyesületek Szövetsége. Popovics György, a közgyűlés elnöke továbbá éremmel ismerte el a volt elnök, Baranyai Lőrinc munkáját.

 

A szervezetet 28 évig vezető Baranyai Lőrinc felidézte, hogy 8700 taggal, 38 egyesülettel indultak. Mára a KEMHESZ Komárom-Esztergom megye legnagyobb társadalmi szervezete, jelenleg a szövetségnek 19 ezer tagja van, mintegy 58 egyesületben.

 

A szervezet jóval megelőzve korát felismerte a természetes vizek jelentőségét. Az alakulás idején a vízterületek döntő többsége „idegen” kézben volt. 2018-ra a megye 43 horgászható vízterülete, így a Duna megyei szakasza is teljességében a horgászegyesületek kezelésébe került- tette hozzá Baranyai Lőrinc.

 

A díj átvétele után a szövetséget jelenleg vezető Zoltai Dániel és a volt elnök egyaránt kiemelték, hogy a szervezet megerősödéséhez jelentősen hozzájárult az egykori ügyvezető elnök, Kecskés András munkája is, aki három évtizednél hosszabb ideig szolgálta a Komárom-Esztergom megyei horgászok ügyét.

 

Zoltai Dániel elmondta, kiemelt feladatuknak tekintik az ifjúság nevelését, az utánpótlás kérdését, valamint a versenysportot és az együttműködés erősítését a kormányhivatallal, a vízügyi- és természetvédelmi szervezetekkel.

 

 

 

  

 

 

 

Keresés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 732 vendég és 0 tag böngészi

Logo

kemhesz-logo

Komárom-Esztergom Megyei
Horgászegyesületek Szövetsége 

 indent1Tatabánya, 2800 II. Bánhidai ltp. 107.

con tel 06-34 / 310-453

emailButton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2017