Egy ifjú horgász nagy sikere a XXVII. Klubcsapatok OB-ján!

  

Egy ifjú horgász nagy sikere a XXVII. Klubcsapatok OB-ján!

 

 

 

 

A Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége csapata az idei Klubcsapat OB-én szép sikert ért el, a dobogó 3. fokával és ehhez nagyban hozzájárult Nagy Hunor, egy 15 éves ifjú horgász.

 Mondhatjuk, hogy nem ijedt meg a felnőttek között, hiszen remekül szerepelt az összetett 5. helyével. A legjobb megyei horgász lett a 118 egyéni induló között.

 Hosszasan lehetne sorolni azokat az egykori vagy jelenlegi felnőtt válogatott horgászokat, akiket maga mögé utasított. Persze Hunor sem kezdő, hiszen évek óta korosztályos válogatott, sok világversenyen képviselte már az országot, rengeteg szép eredményt elérve.

 A felnőttek között azért mégis csak más versenyezni.

 Hunor az élet más területein is igyekszik maximálisan helytállni, hiszen a Dobó Katalin Gimnázium 9. osztályos tanulója és tehetségesnek bizonyult a másik szeretett sportágában is, a labdarúgásban.

 Elég nehéz feladat számára e 3 területen helytállni úgy, hogy egyik se szoruljon vissza a másik miatt.

 De Ő megoldja!

 Ebben nagy segítségére van a családja. Édesapja, Nagy József, aki egykor maga is labdarúgó volt és nagyszerű horgász, sokat áldoz azért, hogy fia sikeres legyen.

 A mostani Klubcsapat OB-n is végig segítette a csapatot. Mögöttük volt, jó meglátásaival, technikai és főleg taktikai észrevételeivel, tanácsaival nagyban hozzájárult a végső sikerhez.

 

 

Keresés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

Logo

kemhesz-logo

Komárom-Esztergom Megyei
Horgászegyesületek Szövetsége 

 indent1Tatabánya, 2800 II. Bánhidai ltp. 107.

con tel 06-34 / 310-453

emailButton Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2017